
Voor de desserten worden 2 stuks per persoon berekend. Het aantal dessert wordt verdeeld over de gekozen dessertjes. De prijzen worden berekend per persoon.
| Sabayon met ijs en fruit | 8,00 € |
| Sabayon met ijs | 7,00 € |
| Chocomousse | 3,00 € |
| Negresso | 3,50 € |
| Ijs met vers fruit | 6,00 € |
| Dame blanche | 5,00 € |
| Bavarois | 3,50 € |
| Rijstpap met fruit | 3,50 € |
| Peren met ijs en chocoladesaus | 7,00 € |
| Flensjes met ijs en chocoladesaus | 8,00 € |
| Banana split | 7,00 € |
| Tiramisu | 3,50 € |
| Ijsstuk (pronkstuk) | 7,00 € |
| Gebak met koffie | 10,00 € |
| Vlaai met koffie | 8,00 € |
| Markies | 3,50 € |
| Fantasiebord 4 soorten | 6,00 € |
| Verse fruitsla | 6,00 € |
| Profiteroles met chocoladesaus | 5,00 € |
| Wiener appeltaart met ijs en slagroom | 8,00 € |
| Koffie | 1,50 € |
| Koffie met versnapering | 5,00 € |
Prijslijst Nagerechten
